22.4.2019 4:20
Vijesti
Home » ANALIZE » Đukanović: Podrška Turskoj za ulaganja u Crnoj Gori
Đukanović: Podrška Turskoj za ulaganja u Crnoj Gori

Đukanović: Podrška Turskoj za ulaganja u Crnoj Gori

Suver je uručio poziv Đukanoviću da u svojstvu počasnog gosta učestvuje na Euroazijskom ekonomskom samitu u organizaciji Marmara grupe koji će se održati početkom februara naredne godine u Istanbulu

Crnogorska ekonomija razvija se sve dinamičnije, kazao je predsjednik države Milo Đukanović, navodeći da podržava sve aspiracije za ulaganja u Crnoj Gori.

On je danas primio počasnog konzula Crne Gore u Istanbulu Akana Suvera, sa kojim su bili i poslanik u Velikoj Narodnoj Skupštini Turske Samil Ajrim, kao i istaknuti turski biznismeni Ibrahim i Bahadir Aksoj i Emrah Gezgin.

Đukanović je istakao značaj koji Crna Gora pridaje sve uspješnijoj saradnji sa Turskom, kao i najavljenoj posjeti turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana.

“On je izrazio punu podršku svim aspiracijama za ulaganja u Crnoj Gori, čija ekonomija se sve dinamičnije razvija”, navodi se u saopštenju.

Suver je uručio poziv Đukanoviću da u svojstvu počasnog gosta učestvuje na Euroazijskom ekonomskom samitu u organizaciji Marmara grupe koji će se održati početkom februara naredne godine u Istanbulu.

vijesti.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.