27.10.2020 15:31
Vijesti
Home » ANALIZE » Mastercard beskontaktne kartice Ziraat banke
Mastercard beskontaktne kartice Ziraat banke

Mastercard beskontaktne kartice Ziraat banke

Ziraat Bank Montenegro, članica međunarodne Ziraat Finance Group,  predstavlja za sve svoje klijente koji žele brz, siguran i moderan način plaćanja –  Mastercard beskontaktne platne kartice.

Dvije nove beskontaktne platne kartice – Bankkart Debit Mastercard i Business Debit Mastercard, omogućavaju plaćanja na preko 8 miliona trgovačkih lokacija u svijetu u 111 zemalja jednostavnim prislanjanjem kartice na beskontaktni čitač na kasi. Poslije svega par sekundi zvučni i svijetlosni signal sa čitača označavaju uspješno obavljeno plaćanje, a za plaćanja do 15 EUR nije potrebno unositi PIN kod, što ovu metodu čini još bržom i odličnim riješenjem za prometne trgovčke lokacije poput supermarketa, benzinskih stanica i restorana brze hrane. Iznosi iznad 15 EUR takođe se mogu plaćati beskontaktno, ali je tada potrebno unijeti PIN kod za dodatnu zaštitu prilikom obavljanja transakcije.

Osim za plaćanja u trgovinama u zemlji i inostranstvu bez naknada, nove kartice Ziraat banke se mogu koristiti i za kupovinu putem interneta, a samo njihovo izdavanje je besplatno i uz njih klijenti dobijaju i besplatno korišćenje SMS servisa za obavještenje.

Bankkart Debit Mastercard kartica Ziraat banke je praktična i sigurna zamjena za keš u svakodnevnim kupovinama, a takođe je i odlično sredstvo za finansijsku kontrolu nad potrošnjom. Klijenti nemaju trošak održavanja ove kartice i ona omogućava besplatno podizanje gotovine na bankomatima Ziraat Bank Montenegro.

Business Debit Mastercard kartica je namijenjena korisnicima usluga korporativnog bankarstva. Business Debit Mastercard kartica korisnicima obezbijeđuje moderno poslovanje, dostupnost sredstava i jednostavnu kontrolu i evidenciju troškova plaćenih karticom.

Za obje vrste kartica je moguće  bez naknade, u  ekspozituri Banke izmijeniti dnevne limite potrošnje po kartici i uskladiti ih sa svojim potrebama za optimalni nivo sigurnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.