18.1.2022 8:29
Vijesti
Home » O nama

O nama

Vodeći se idejom da ukupni odnosi dvije države idu uzlaznom putanjom, kako na ekonomskom, političkom, obrazovnom, kulturnom i drugim segmentima, grupa ljudi iz Crne Gore i Turske pokrenula je Portal crnagoraturska.com. Portal  je nastao 2012.god. sa ciljem da bude spona unapređenju saradnje dvije zemlje i dva društva. Povećavanjem broja studenata iz Crne Gore koji studiraju u Turskoj, kao i povećanom ekonomskim razmjenom, sa ovim portalom želimo da doprinesemo da se saradnja i dalje razvija, a prije svega da informacije brže stižu do ciljnog odredišta. Naše odredište su svi pojedinci, institucije, kompanije dobre volje i ukupni kvalitet ove veze zavisiće i od vaše i naše kreativnosti, optimizma i ambicije.

Naš cilj je da:

 • Planiramo, razmišljamo i djelujemo u skladu sa realnim tržinim zahtjevima;
 • Osmišljavamo nove ideje i rješenja;
 • Unapređujemo se kroz učenje od drugih i kroz svoja iskustva;
 • Postignemo visoke standarde komunikacije;

Naša odgovornost je da informacije budu provjerene, blagovremene i da imaju efekta. Otvorena komunikacija nam je ključna za razumijevanje i donošenje odluka. Naši partneri, klijenti, posjetioci su stub ovog portala i spremni smo pružiti usluge informisanja, reklamiranja, saradnje sa ciljem da ostvarimo najbolje moguće rezultate. Ako pogriješimo, ispravićemo grešku i učiti na njoj.

Pokušajmo da razmišljamo dugoročno, jer kratkoročna dobit nije uvijek najbolje rješenje.

 

Podgorica-Ankara

www.crnagoraturska.com

info@crnagoraturska.com

One comment

 1. Ness, Gubavac, Bijelo Polje

  Postovani,
  Mi smo iz malog, siromasnog sela – Gubavac, kod Bijelog Polja.
  Postujemo tradicionalno prijateljstvo nasih zemalja, a i mnoge nase komsije sada zive u Turskoj.
  Cijenimo zelju Turske da pomogne razvoju nase drzave, njenu humanost u nedacama koje su pogadjale zemlje naseg regiona (bivse SFRJ).
  Zelimo da izrazimo iskreno saosjecanje u zalosti turskog naroda i porodica stradalih rudara u Somi, pa prikupljamo “pomoc”.
  Rijec “pomoc” je pod znacima navoda, jer je, zaista, vise nego skromna i simbolicna, ali nase molitve za njihove duse su iskrene i iz srca.
  Molimo da nam kazete kome mozemo to, sto prikupimo, da predamo.
  Srdacan pozdrav i Bog vam dao svako dobro!