14.6.2024 1:07
Breaking News

Ambasada Turkiye u Crnoj Gori priredila svečani iftar

Ambasada Republike Turkiye u Podgorici priredila je večeras iftar za brojne visoke zvanice iz političkog, diplomatskog, vjerskog, privrednog i kulturnog života Crne Gore

Bar

Ambasada Republike Turkiye u Podgorici, povodom muslimanskog mjeseca posta, ramazana, priredila je večeras iftar za brojne visoke zvanice iz političkog, diplomatskog, vjerskog, privrednog i kulturnog života Crne Gore, javlja Anadolu Agency (AA).

Svečanom iftaru, koji je večeras organizovan u Islamskom kulturnom centru u Baru, prisustvovali su, između ostalih, domaćin iftara, ambasadorka Turkiye u Crnoj Gori Songul Ozan, reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić, potpredsjednik Skupštine Ervin Ibrahimović, direktor Uprave policije Zoran Brđanin, kao i ambasadorke SAD-a i EU, Džudi Rajznik Ranke i Kristina Oana Popa.

Iftaru su prisustvovali i predstavnici političkih partija, imami, vjerski velikodostojnici Srpske pravoslavne crkve, kao i predstavnici javnog, društvenog i kulturnog života.

U svom obraćanju, ambasadorka Ozan se zahvalila svim gostima što su prisustvovali iftaru.

“Ovo je mjesec u kome trebamo živjeti u miru i jedinstvu. Naša želja je da sve vjere i nacije u Crnoj Gori žive u miru”, kazala je Ozan.

Iftaru su prisustvovali i čelnici diplomatskih, privrednih i kulturnih predstavništava Turkiye koji posluju u Crnoj Gori.

https://www.aa.com.tr/

Check Also

Burhan Genç: Turske investicije u Crnoj Gori neprekidno rastu posljednjih godina

Crna Gora možda ima manju veličinu tržišta, ali ima strateški položaj kao ulazna kapija ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.