26.5.2024 14:20
Breaking News

Biciklima do Istanbula

MULIĆ I CEROVIĆ U ISTANBULU

Istanbul, 02. aprila 2016.

Nakon pređenih više od 1000 kilometara- juče, u ranim jutarnjim časovima,  malobrojna ekipa crnogorskih biciklista doputovala je u prelijepi krajolik predgrađa Istanbula  Arnavutkoy i bila smještena u  luksuznom Hotelu sa 5 zvezdica ,,HILTON,, u kome se već nalazilo više od 150  vrhunskih biciklista iz raznih krajeva svijeta -sjutrašnjih učesnika ,,CUPA SALCANO,,- Trke najviše biciklističke klase C 1 Međunarodne biciklističke unije.

Uslijedio je kratki odmor od dugog puta, da bi  u 15:00 sati obavili zvanični trening : upoznavanje staze na kojoj će sjutra biti održano takmičenje za koju, crnogorski biciklistički asovi Demir Mulić i Goran Cerović kažu da je  tehnički veoma  zahtjevna i fizički posebno teška. Puna tri kruga crnogorski asovi vozili su sa legendarnim Japancem  Koheyi Jamamotom  biciklistom ,,TREK PRO MTB TEAM,, koji se poslednjih 5 godina nalazi  među 10 najboljih MTB biciklista na svijetu, kao i sa aktuelnim šampionom Balkana Turčinom Kadirom.

Naišli smo na  posebno ljubazan prijem kod Organizatora, boravak u Hotelu za nas biće ,,gratis,, a  bili smo  oslobođeni  dosta visoke startnine i dobili takmičarske brojeve 28 (Cerović) i 29 (Mulić).

Maksimalno smo motivisani, ne za postolje u tako jakoj konkurenciji, ali smo uvjereni da na startu ovogodišnje biciklističke sezone možemo upisati prve olimpijske bodove,, poruka je iz Istanbula naših najboljih biciklista Demira Mulića i Gorana Cerović.

Branko Hajduković

Check Also

Novosti iz Acibadema

Acıbadem: Pravo odredište za liječenje djece s neurološkim poremećajima Neurohirurgija prepuna je izazova i zahtijeva …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.