29.9.2023 15:21
Breaking News

Dogovorene donacije Tika agencije

Turska agencija za međunarodnu saradnju i koordinaciju – TIKA u 2018. godini investiraće u školsku opremu i infrastrukturu nekoliko školskih objekata, dogovoreno je na sastanku predstavnika Ministarstva prosvjete i pomenute Agencije.

Na sastanku u agenciji TIKA, kome su prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu prosvjete Aleksandar Mitrović, sekretar Ministarstva prosvjete Omer Mehmedović, načelnik Službe za investicije i javne nabavke Ministarstva Filip Grujić i koordinator agencije TIKA Ahmet Altun, najavljene su tri vrijedne donacije za prvu polovinu ove godine.

Naime, TIKA će, uz sufinansiranje Ministarstva prosvjete, donirati novac za rekonstrukciju JU OŠ “29. novembar” Dinoša, Tuzi, zatim za rekonstrukciju fiskulturne sale JU Gimnaziija Tuzi, a doniraće i pametne table i računarsku opremu za JU Gimnazija “30. septembar”, Rožaje.

Nakon izrade glavnih projekata znaće se i visina ulaganja, a većina radova planiranih za ovu godinu izvodiće se tokom ljetnjeg raspusta.

U saradnji sa Ministarstvom prosvjete TIKA će razmotriti i infrastruktrurne potrebe još nekoliko školskih ustanova.

 

Ministarstvo prosvjete

 

 

Check Also

Novosti iz Acibadema

forMRIdian donosi jasne prednosti svim pacijentima oboljelim od raka prostate Acıbadem, predstavlja vodeću zdravstvenu grupaciju …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.