18.7.2024 3:49
Breaking News

Pomoć Turske potvrda trajnog prijateljstva dvije države i naroda

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović i predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan, razmijenili su pisma nakon nedavno pristigle donacije turskog predsjednika našoj državi u vidu medicinske opreme.

“Dvojica predsjednika su izrazili saosjećanja povodom izgubljenih života građana u dvijema državama izazvanih pandemijom koronavirusa COVID-19 i još jednom pozvali na jedinstvo i solidarnost u borbi protiv najveće pošasti u savremenoj istoriji”, saopšteno je iz kabineta Đukanovića.

Đukanović je istakao da pomoć i podrška Erdogana kao i međusobno razumijevanje između Crne Gore i Turske, nijesu izostali ni u ovim teškim vremenima, što je još jedna potvrda trajnog prijateljstva dvije države i naroda.

Erdogan je zahvalio Đukanoviću zbog pružene pomoći u evakuaciji turskih građana koji su se u toku pandemije zatekli u Crnoj Gori.

On je na raniji poziv predsjednika Đukanovića iskazao želju da u skorijem periodu posjeti Crnu Goru, prijateljsku i savezničku državu, podsjećaju iz kabineta Đukanovića.

kodex.me

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.