19.7.2024 22:38
Breaking News

Posjeta delegacije Industrijske komore grada Konije Crnoj Gori

Odnosi između Crne Gore i Republike Turske se produbljavaju iz dana u dan na svim nivoima. To potvrđuju međusobne posjete visokih zvaničnika, parlamentaraca, biznismena, nevladinih organizacija, opština, studenata, i uopšte turističke posjete koje su se povećale od uvođenja avio-linije Turksih airlines-a Podgorica-Istanbul-Podgorica.

Veliki doprinos uspostavljanju dobre saradnje imaju Ambasada Crne Gore u Ankari i Ambasada Republike Turske u Podgorici što je moguće vidjeti kroz različite projekte u koje su uključeni.

21. aprila će delegacija Industrijske komore grada Konija sa oko 30-tak biznismena i članova Industrijske komore posjetiti Crnu Goru i imati sastanke sa resornim institucijama u Crnoj Gori gdje će moguće biti prezentirati moguće investicione projekte u Crnoj Gori i zainteresovati biznismene iz Konije da budu uključeni u neke investicione projekte.

U delegaciji će biti biznismena iz sektora prehrane, proizvodnje medicinskih ljekova, hemijske proizvodnje, građevine, tekstila, proizvodnje automobila, konfekcije, proizvodnje mašina, plastike, metalurgije, čelika itd.

 

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.