03.3.2024 20:35

Posjeta studenata Crne Gore iz Istanbula Udruženju iseljenika Jugoslavija-Crna Gora

Studenti iz Crne Gore koji studiraju u Istanbulu su prošlog vikenda posjetili Udruženje Socijalne solidarnosti i kulture iseljenika Jugoslavija-Crna Gora koje se nalazi takođe u Istanbulu.

Treba napomenuti da su se studenti u Istanbulu još bolje organizovali i zbližili kroz otvaranje Udruženja odnosno Asocijacije studenata iz Crne Gore u Istanbulu i tim povodom započeli svoje aktivnosti kroz kurtoaznu posjetu Udruženju iseljenika gdje postoji veliki prostor za međusobnu saradnju pomenute dvije Asocijacije odnosno Udruženja.

Predsjednik udruženja Bedri Gul, članovi udruženja i ostali prijatelji Crne Gore i Turske su u prijatnoj atmosferi i zdravoj komunikaciji dočekali studente iz Crne Gore koji predstavljaju važan potencijal razvoja odnosa između iseljeničke zajednice sa maticom kao i uspostavljanju još boljih sveukupnih odnosa između Crne Gore i Republike Turske.

Dobar odnos između Udruženja iseljenika i studenata će i te kako proizvesti značajne rezultate na polju obrazovanja, nauke, kulture, ekonomije itd.

Fotografija preuzeta sa portala http://www.muhacirinsesi.com

 

 

Check Also

Turska lansirala svog prvog astronauta u svemir

Turkiye ulazi u historiju svemira lansiranjem svog prvog astronauta Turski poduhvat u kozmičko istraživanje s …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.