14.7.2024 4:18
Breaking News

PREDSTAVLJAMO EUROMIX INDUSTRIJU

OD BETONA DO INDUSTRIJE

Euromix Industrija predstavlja koncept poslovanja kompanije Euromix Beton d.o.o. koji se zasniva na razvoju manjih poslovnih segmenata koji zajedno formiraju jednu cijelu industriju.

U želji da tržištu ponudi beton vrhunskog kvaliteta, kompanija Euromix Beton je 2007.godine u opštini Bar počela sa radom. Osnovna djelatnost je u tom periodu bila proizvodnja i isporuka betona. Kompanija je za veoma kratak vremenski period postala lider u primorskoj oblasti Crne Gore, a naročito na teritoriji opštine Bar i okolnih opština.

Bilježeći stalni rast i razvoj u oblasti proizvodnje i transporta betona, Euromix Beton je vremenom otkupio zemljište, postrojenja i mehanizaciju većine kompanija koje su poslovale na tom područiju, sa namjerom da objedini proizvodne procese, ojača sektor proizvodnje i doprinese povećanju izvoza crnogorskih proizvoda.

Bazirajući politiku poslovanja na kvalitetu, pouzdanosti i dugoročnoj održivosti, Euromix Beton je vremenom razvio i druge dopunske djelatnosti i nove sektore u kojima uspješno posluje. Danas se kompanija pored proizvodnje i isporuke betona bavi i eksploatacijom tehničko-građevinskog kamena i njegovom preradom, proizvodnjom i ugradnjom asfalta i investiranjem u razvoj nekretnina. Pored navedenih aktivnosti, kompanija se bavi i proizvodnjom nadogradnji za građevinska vozila (mikseri, kiperi i betonske pumpe) čija prodaja je namijenjena za inostrana tržišta, a čija predstavništva se nalaze u Njemačkoj i u Francuskoj.

Danas Euromix Beton zapošljava 150 radnika, te u proteklih 13 godina rada konstantno ima pozitivan rezultat poslovanja kao i kontinuitet povećanja prihoda uz stabilan finansijski položaj.

Euromix Beton posjeduje vlastiti vozni park, opremu i mašine na zavidnom nivou, proizvodno – skladišne prostore u vlasništvu kompanije, te ostalu potrebnu opremu za što brže i kvalitetnije poslovanje.

Od samih početaka pa do danas, prioritetni cilj kompanije su proizvodi vrhunskog kvaliteta na opšte zadovoljstvo kupaca. Unapređenjem poslovanja i usvajanjem novih tehnologija i proizvodnih procesa, poštovanjem rokova i višegodišnjim iskustvom, a kroz transparentan odnos s partnerima i kupcima, Euromix Beton se veoma brzo pokazao kao pouzdan partner velikom broju domaćih i međunarodnih kompanija koje svoje građevinske projekte realizuju u južnoj regiji Crne Gore.

Za detaljnije informacije o kompaniji i njenim proizvodima, posjetite web stranicu www.euromixindustrija.com

 

 

 

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.