24.9.2023 10:12
Breaking News

Remi Crne Gore i Turske

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore remizirala je sa odgovarajućom selekcijom Turske rezultatom 2:2 u prvom od dva prijateljska duela ovih ekipa.

,,Sokoli“ su dva puta vodili, ali se kvalitetni protivnik vrlo brzo vraćao u egal.

“Dobra provjera za nas. Malo smo bojažljuvo ušli u meč, dok smo, kako je vrijeme odmicalo, dobijali što više samopouzdanja. U nastavku smo i podigli nivo igre u ofanzivi. Šteta je što smo dva puta vodili, a nijesmo pobijedili, prije svega zbog samopuzdanja. Sve u svemu, možemo biti zadovoljni ovom provjerom”, kazao je selektor Slobodan Drašković.

Crna Gora je povela u 15. minutu, nakon što je Viktor Đukanović bio precizan iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara iskosa.

Ipak, Turska je uzvratila deset minuta kasnije. Nakon kornera, Ahmet Karademir iskoristio je nesmotrenu reakciju odbrane domaćih i bez problema zatresao mrežu protivnika.

Do novog vođstva ,,sokoli“ su došli u 49. minutu. Nemanja Carević je centrirao, a Damjan Dakić glavom postigao gol.

Samo tri minuta nakon toga gosti su ponovo došli do izjednačenja. Ovog puta Bugra Čaglijan je dobro reagovao i postavio konačan rezultat.

Isti rivali odigraće utakmicu i u četvrtak 24. oktobra, na Trening kampu FSCG sa početkom u 14 časova.

www.cdm.me

Check Also

Novosti iz Acibadema

forMRIdian donosi jasne prednosti svim pacijentima oboljelim od raka prostate Acıbadem, predstavlja vodeću zdravstvenu grupaciju …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.