03.3.2024 19:53

Reprezentacija Crne Gore učestvovala na “Dječijem festivalu” u Turskoj

Odbojkaška reprezentacija Crne Gore (dječaci i djevojčice od 13 i 14 godina) nastupila je juče na “Dječijem festivalu” (Kids festival) u turskom gradu Kočaeliju, koji je do prije desetak dana bio domaćin EP za kadete.

“Djeca iz Crne Gore, Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Makedonije, Grčke, Moldavije, Srbije i Turske igrala su odbojku tokom cijelog dana, kao i stekla nova poznanstva različitih kultura. Djeca su igrala između sebe, a nije bilo pobjednika i poraženih, već kao i prošle godine, odbojka je pobijedila”, navodi se u saopštenju Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Medalje svim učesnicima uručili su potpredsjednik BVA i predsjednik OS Srbije Aleksandar Boričić i generalni sekretar BVA i predsjednik OS Turske Ozkan Mutlugil.

Crnu Goru, koju su na ovom takmičenju vodili Milan Marković i Časlav Perošević, predstavljali su Iva Pepđonović (Luka Bar), Selma Sutaj (Budućnost), Sara Globarević (Morača), Sara Petrović (Akademija), Marija Šušić (Galeb), Petra Kostić (Galeb), Vladimir Manojlović (Volej star), Vladimir Perazić (Budvanska rivijera), Marko Boreta (Budvanska rivijera), Nemanja Peruničić (Budućnost), Danilo Dubak (Budućnost) i Branko Stanojević (Budućnost).

Check Also

Minimalan poraz kadeta od Turske

Nakon remija u prvoj utakmici (1:1), naša mlađa kadetska reprezentacija poražena je od Turske u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.