16.7.2024 5:33
Breaking News

TIKA obnovila policijsku stanicu u Ostrosu

Danas je u Ostrosu svečano otvoren renovirani policijski objekat, na zahtjev Mjesne zajednice Ostros, a sredstvima turske agencije TIKA. Odrađena je kompletna adaptacija stanice.
 
„Kao što znate, Ostros je mjesto koje se nalazi blizu granice i njegov značaj je velik. Mi smo ušli u taj projekat adaptacije gdje je zamijenjena kompletna krovna konstrukcija, fasada. Pored unutrašnjeg renoviranja mokrih čvorova, izvršena je i donacija računarske opreme, namještaja i slično“, kazao je koordinator Tike Mustafa Jaziđi, za Radio Bar i Bar Info.

Ukupna vrijednost projekta je približno 34 000 eura, a iz TIKE su istakli da će se saradnja sa Upravom policije nastaviti.
 
Načelnik Centra bezbjednosti Bar Miloš Radulović zahvalio se u ime Uprave policije PJ Bar i MUP-a na donaciji koju je TIKA pružila crnogorskoj policiji i neposredno – Centru bezbjednosti na čijem je čelu.
 
„Danas je otvoren renovirani policijski objekat u Ostrosu koji će omogućiti našim službenicima još kvalitetnije pružanje usluga građanima, jer uslovi u kojima smo do sada obavljali naše poslove nisu bili pogodni. Organizacija TIKA je do sada više puta pružala maksimalnu pomoć, kako u opremi, tako i u obukama crnogorske policije. Danas smo dobili uvjerenje da će oni sa tim nastaviti, na čemu smo im mi pogotovo zahvalni, a napravljeni su dogovori i o budućoj konkretnoj saradnji vezanoj za CB Bar“, kazao je Radulović za Radio Bar i Bar info.

Agenciji TIKA zahvalio se i komandir policije odjeljenja u Ostrosu Sabrija Nikičić.
 
„Renoviranje je u potpunosti omogućilo da imamo normalan i funkcionalan radni prostor, koji će doprinijeti da se poboljša rad policije i podigne bezbjednost pograničnog dijela Opštine Bar, MZ Ostros i Šestani“, saopštio je Nikičić.
 
Otvaranju je prisustvovao potpredsjednik Opštine Dušan Raičević, kao i predsjednik Skupštine Opštine Osman Subašić, koji su takođe izrazili svoju zahvalnost agenciji TIKA.

http://www.barinfo.me

 

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.