25.5.2024 3:41
Breaking News

Turkish airlines planira da poveća broj letova na liniji Istanbul-Podgorica

Turski ambasador u Crnoj Gori, Serhat Galip, najavio je da Turska planira da u narednom periodu poveća broj letova na liniji Istanbul – Podgorica, na 14 sedmično, kao i da poveća broj turista za koje kaže da se osjećaju sigurnim u našoj zemlji.

Osim saradnje u turizmu, Galip za Atlas televiziju ističe da Turska sarađuje sa Crnom Gorom u svim društvenim i ekonomskim oblastima, a da se od crnogorskih proizvoda u Turskoj mogu naći med, suvo meso i drvna građa.

Upitan da li su turski privrednici u Crnoj Gori nailazili na korupciju ili druge prepreke u poslovanju, amabasador Galip kaže da nema ozbiljnih problema i da je Crna Gora bezbjedna destinacija za investicije.

“Naši investitori u Crnoj Gori se trude da rade svoj posao. Ne postoje neki konkretniji problemi. Mi smo jako zadovoljni, imamo podršku i državnih institucija i Crna Gora je po pitanju investicija sigurna zemlja, pa se nadam da će naši investitori nastaviti da dolaze u Crnu Goru i da neće biti problema ni u narednom periodu”, kazao je on.

 

www.cdm.me

Check Also

Novosti iz Acibadema

Acıbadem: Pravo odredište za liječenje djece s neurološkim poremećajima Neurohirurgija prepuna je izazova i zahtijeva …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.