14.7.2024 22:50
Breaking News

Turkish Airlines započeo promotivnu prodaju karata za istočnu Evropu i Balkan

Turkish Airlines , nudi mogućnost putovanja na mnoga odredišta u istočnoj Evropi i na Balkanu, po promotivnim cijenama, uključujući gradove i zemlje za koje nije potrebna viza ili pasoš.

Turkish Airlines , nudi mogućnost putovanja na mnoga odredišta u istočnoj Evropi i Balkanu, po promotivnim cijenama, uključujući gradove i zemlje za koje nije potrebna viza ili pasoš.

Kako je saopšteno iz Turkish Airlinesa press službe, ova akcija važi za ograničen broj mjesta i primjenjivaće se na ulaznice kupljene od 17. do 27. januara.

Oni koji kupe karte od 24. januara do 7. juna, karta za za Bukurešt će koštati 109 dolara, Konstancu, Skoplje i Prištinu 119 dolara,  Sofiju, Varnu, Kluž, Zagreb, Ljubljanu, Dubrovnik i Sarajevo 129 dolara za Beograd i Kišinjiev.

Avionska karta za Podgoricu košta 139 dolara, karta za  Tbilisi 129 dolara , 119 dolara za Batum 119 dolara , 199 dolara je karta za Baku, 169 dolara za Ganđu i Nahičivan, 129 dolara za Harkov, Mikolajiv i Zaporožje do Odese i Lavova po cijenama od 139 dolara i do Kijeva karta će koštati 159 dolara.

TRT Bosanski

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.