18.7.2024 3:21
Breaking News

Turska serija ‘’Paramparčad” od 29. avgusta na programu Prve TV Crna Gora!

Turska hit serija koja je osvojila publiku i oborila sve rekorde gledanosti ne samo u Turskoj već i u zemljama u kojima se prikazuje počinije sa emitovanjem na programu Prve TV Crna Gora od ponedjeljka, 29. avgusta radnim danima u 20:20h.

Dvije nesrećne sudbine se ukrštaju i povezuju dva potpuno različita svijeta. S jedne strane je samohrana majka koja pokušava da obezbijedi dobar život za svoju četrnaestogišnju ćerku. S druge strane je oženjen muškarac koji ima dvoje djece, dobar je otac, uspješan biznismen ali nesrećan.

Odlična glumačka ekipa predvođena je popularnim Erkanom Petekajomom kojeg gledaoci pamte kao čuvenog kapetana Alija iz serije ‘’Kako vrijeme prolazi“ i Rizu iz serije ‘’Dila’’ višestruko nagrađivanom glumicom Nurgul Jesilčaj koa je igrala u seriji “Ljubav i kazna”.

Serija prati sudbinu Gulseren (Nurgul Jesilčaj), skromne mlade žene koja je predana majka svojoj ćerki. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila ulazi u zabranjenu vezu sa bisnismenom Džihanom (Erkan Petekaja). Njihove dvije ćerke, Hazal i Džansu, zabunom su zamijenjene još u porodilištu. I jednom kad bolna istina izađe na vidjelo, počinje prava zavrzlama.

4

Slučaj je povezao dvije potpuno različite porodice. Problemi koji nastaju, zbližavaju Gulseren i Džihana i između njih počinju da se razvijaju osjećanja koja ne mogu da obuzdaju.

Osim intrigantne priče i odličnih glumaca, seriju karakteriše visoka produkcija u koju je uključena vrhunska ekipa. U produkciji serije radilo je čak 130 osoba. Pojavljuje se 30 glumaca u stalnim ulogama, do 20 sporednih glumaca, 300 statista i čak 27 različitih lokacija u svakoj epizodi.

Uz tri glavne lokacije koje uključuju Gulsereninu kuću i Džihanovu luksuznu otomansku vilu na azijskoj strani Bosfora, koristilo se još 14 dodatno izrađenih setova, a snimalo se i u brojnim parkovima, restoranima, radnjama, bolnicama, pa čak i u pravom zatvoru.

1

Portalanalitika.me

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.