19.4.2024 23:53
Breaking News

Turski ambassador Galip: Investitori će nastaviti da dolaze

Turski ambasador u Crnoj Gori, Serhat Galip, najavio je da Turska planira da u narednom periodu poveća broj letova na liniji Istanbul – Podgorica, na 14 sedmično, kao i da poveća broj turista za koje kaže da se osjećaju sigurnim u našoj zemlji.

Osim saradnje u turizmu, Galip je u intervjuu za Atlas televiziju istakao da Turska sarađuje sa Crnom Gorom u svim društvenim i ekonomskim oblastima, a da se od crnogorskih proizvoda u Turskoj mogu naći med, suvo meso i drvna građa. Upitan da li su turski privrednici u Crnoj Gori nailazili na korupciju ili druge prepreke u poslovanju, amabasador Galip kaže da nema ozbiljnih problema i da je Crna Gora bezbjedna destinacija za investicije.

,,Naši investitori u Crnoj Gori se trude da rade svoj posao. Ne postoje neki konkretniji problemi. Mi smo jako zadovoljni, imamo podršku i državnih institucija i Crna Gora je po pitanju investicija sigurna zemlja, pa se nadam da će naši investitori nastaviti da dolaze u Crnu Goru i da neće biti problema ni u narednom periodu.”

Portalanalitika.me

Check Also

Ambasada Turkiye u Crnoj Gori priredila svečani iftar, prisustvovali najviši državni zvaničnici

Svima vam čestitam mjesec ramazan. Danas smo se okupili sa dragim gostima i ovo je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.