14.6.2024 2:37
Breaking News

Budućnost završava pripreme u Antaliji

Fudbaleri Budućnosti imali su slobodan dan na pripremama u Antaliji nakon pobjede nad Mariborom od 3:1, a sjutra i završavaju peti po redu boravak u Turskoj.

“Plavi” će za kraj odmjeriti snage sa moldavskim Surućenijem (u devet časova po našem vremenu) u posljednjoj provjeri nakon što su u prethodna četiri meča u Antaliji upisala po dvije pobjede i remija.

Tim Miodraga Vukotića je prije trijumfa nad Mariborom bio bolji i od Irtiša (1:0), a remizirao je u duelima sa Tomom i Virsklom, oba puta rezultatom 1:1.

Kapiten Risto Radunović zadovoljan je kako ekipa djeluje na treninzima i utakmicama.

“Sve je bilo u najboljem mogućem redu do sada. Od smještaja i hrane, preko uslova za trening, zaključno sa našom igrom na pripremnim utakmicama. Najbitnije je da nije bilo povreda i da zdravi ulazimo u nastavak prvenstva”, rekao je Radunović.

A Radomir Đalović je i u Antaliji bio primjer saigračima, pokazao je kako treba da se odnosi prema obavezama i treninzima.

“Naučio sam dosta turski jezik tokom igranja u Kajzeriju. Nije mi prvi put da sam ovdje, a sigurno ću ove pripreme pamtiti samo po dobrim stvarima. Kvalitetan rad na treninzima se isplatio i na pripremnim utakmicama smo pokazali da možemo da igramo protiv bilo koga. Sada su misli usmjerene samo na utakmicu protiv Zete u Golubovcima na startu drugog dijela prvenstva, jer želimo da nastavimo u ritmu u kojem smo završili jesenji dio šampionata”, istakao je Đalović.

Drugio dio crnogorskog prvenstva počinje narednog utorka.

www.vijesti.me

Check Also

Minimalan poraz kadeta od Turske

Nakon remija u prvoj utakmici (1:1), naša mlađa kadetska reprezentacija poražena je od Turske u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.