29.5.2024 20:17
Breaking News

Crna Gora na “dječijem festivalu” u Turskoj

Prvi put, odbojkaška reprezentacija Crne Gore nastupiće na “Dječijem festivalu” (Kids festival), koji će od 22. do 24. aprila biti održan u turskom gradu Kočaeliju, saopšteno je danas iz Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Po propozicijama takmičenja, ekipu čine po šest djevojčica (2002. i mlađe) i dječaka (2001. i mlađi), a u toku igre u terenu se mogu naći po tri djevojčice i dječaka.

Djecu će voditi selektor ženske pionirske reprezentacije Milan Marković, kojem će u radu pomagati njegov pomoćnik Časlav Perošević.

“Zadovoljstvo je prije svega što će djeca iz Crne Gore imati priliku da po prvi put učestvuju na “Kids festivalu” koji se održava u Kočaeliju. Cilj ovog festivala je prvenstveno popularizacija odbojke među najmlađima i očekujem da će naša djeca imati jedno lijepo iskustvo tokom boravka u Turskoj, gdje će imati priliku da se druže, upoznaju djecu iz drugih zemalja i da svako dijete aktivno učestvuje u igri i takmičenju koje bude organizovano. Nadam se da je ovo samo početak promocije odbojkaške igre kod najmlađih i da će ovakvih akcija biti još više u narednom periodu”, istakao je Marković.

Okupljanje ekipe je zakazano za 22.april u 10:30 časova u prostorijama OSCG, kada će biti održan sastanak sa članovima ekipe i njihovim roditeljima.

Spisak

Djevojčice

1. Iva Pepđonović (Luka Bar)

2. Selma Sutaj (Budućnost)

3. Sara Globarević (Morača)

4. Sara Petrović (Akademija)

5. Marija Šušić (Galeb)

6. Petra Kostić (Galeb)

Dječaci

7. Vladimir Manojlović (Volej star)

8.Vladimir Perazić (Budvanska rivijera)

9. Marko Boreta (Budvanska rivijera)

10. Nemanja Peruničić (Budućnost)

11. Danilo Dubak (Budućnost)

12. Branko Stanojević (Budućnost)

www.vijesti.me

Check Also

Novosti iz Acibadema

Acıbadem: Pravo odredište za liječenje djece s neurološkim poremećajima Neurohirurgija prepuna je izazova i zahtijeva …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.