18.4.2024 0:48
Breaking News

Delegacija pobratimljenog grada Burhanije iz Turske boravila u Bijelom Polju

Delegacija grada pobratima Burhanija iz Turske, na čelu sa predsjednikom Opštine Burhanija Nedžetom Ujsalom, boravila je danas i juče u Bijelom Polju, u cilju uspostavljanja saradnje u oblasti privrede, kulture, sporta i turizma.

Predsjednik Skupštine Opštine Bijelo Polje Džemal Ljušković kazao je da osim predsjednika Opštine Burhanija, delegaciju sačinjavaju i predsjednik Trgovinske komore i članovi komore Burhanija, istaknuti biznismeni i preduzetnici iz sektora turizma, poljoprivrede, prehrane i predsjednici i članovi udruženja iseljenika.

– Imali smo sastanak privrednika, bankara i predstavnika Trgovinske Komore i vidjećemo koju su to projekti koje bismo mogli zajednički realizovati, kazao je Ljušković.

Predsjednik Opštine Burhanija Nedžet Ujsal je naglasio da je on na ovu funkciju došao prije dva mjeseca i da će se potruditi da ispuni Protokol o bratimljenju Bijelog Polja i Burhanije koji je njegov prethodnik potpisao.

– Mi smo došli sa ciljem da unaprijedimo započete sporazume i odnose između Burhanije i Bijelog Polja. Cilj nam je da se proširi prijateljstvo naših opština i da poboljšamo ekonomske i tgovinske odnose, te da uspostavimo komunikaciju biznismena iz Burhanije i Bijelog Polja koji se bave sličnim djelatnostima, kazao je Ujsal.

 

www.bijelopolje.co.me

Check Also

Ambasada Turkiye u Crnoj Gori priredila svečani iftar, prisustvovali najviši državni zvaničnici

Svima vam čestitam mjesec ramazan. Danas smo se okupili sa dragim gostima i ovo je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.