18.7.2024 3:27
Breaking News

Donacija Tike Upravi Policije

Obišili prostorije koje su opremljene uz podršku TIKA

Brđanin i Ozan: Poboljšani uslovi rada policijskih službenika

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin je danas sa ambasadorkom Repubilke Turske u Crnoj Gori Songül Ozan obišao službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica koje su renovirane i opremljene uz podršku TIKA (Turske agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju).

Brđanin je izrazio zahvalnost ambasadorki Ozan na kontinuiranoj podršci i doprinosu unapređenju kapaciteta Uprave policije kroz obuke policijskih službenika i donacije.

“Ova donacija je značajno poboljšala uslove rada policijskih službenika ali omogućila i adekvatniji prijem građana koji zatraže pomoć policije. Uz podršku TIKA opremljena je kancelarije Stanice za javni red i mir i kancelarije za prihvat lica iz porodičnog nasilja”, saopštili su iz Uprave policije.

Nakon posjete novoopremljenim prostorijama uručeni su sertifikati policijskim službenicima koji su pohađali obuke o obavještajnim analizama i kurs o upravljanju ljudskim resursima.

Brđanin i Ozan su se saglasili da je saradnja crnogorske policije i turske ambasade izuzetno dobra i da se ona kontinuirano unapređuje na obostrano zadovoljstvo.

Uprava policije Crne Gore
@PolicijaCG
Direktor #ZoranBrđanin i ambasadorka @PodgoricaBE #SongülOzan obišli službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica koje su renovirane i opremljene uz podršku @PodgoritsaTika. gov.me/clanak/brdanin
Image
portalanalitika.me

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.