14.7.2024 3:09
Breaking News

Firma Ćeltićoglu će nastaviti da gradi kolektor u Herceg Novom

Opštinski odbor SDP HN pita nadležne lokalne i državne organe, ko će za nastala kašnjenja, zamajavanje javnosti i nespornu štetu, snositi odgovornost, i to ne samo političku

Prema nezvaničnim informacijama, turska firma Ćeltićoglu će nastaviti radove na izgradnji kolektora u Herceg Novom, kazao je predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) Herceg Novi Dragan Šimrak.

“Sva priča vezana za definitivni raskid ugovora i aktiviranje garancija je pala u vodu i bila je prosto rečeno ništa drugo nego zamajavanje javnosti. Zamajavanja javnosti bilo je i do sada više nego dovoljno, ali ovo je izazvalo i veliku materijalnu štetu i sigurno će itekako ugroziti predstojeću turističku sezonu. Konzerviranje radova duž hercegnovske rivijere i na šetalištu Pet Danica počinje sjutra – 02. juna 2015. godine i trajaće najmanje mjesec, sigurno i više, a valjda je jasno da smo umjesto mašina tuda već trebali imati turiste”, naveo je Šimrak

Opštinski odbor SDP HN pita nadležne lokalne i državne organe, ko će za nastala kašnjenja, zamajavanje javnosti i nespornu štetu, snositi odgovornost, i to ne samo političku.

“Valjda je vrijeme da se nakon 25. godina počnemo ponašati odgovorno ili još neki ne vide kakvo je stvarno stanje u Herceg Novom i gdje ovo sve skupa vodi”, zaključio je Šimrak.

http://www.vijesti.me/

Foto ilustracija

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.