20.4.2024 0:22
Breaking News

FOTO: Turska delegacija u posjeti sjeveru: Sarađivaćemo na polju ekonomije

Delegacija iz Turske- predsjednik opštine Karaisali Sadetin Aslan i zamjenik gradonačelnika grada Adana Fikret Dogan boravila je u dvodnevnoj radnoj posjeti Beranama, a posjetili su i Plav, Petnjicu i Bijelo Polje.

Na sastanku sa predsjednikom beranske opštine Dragoslavom Šćekićem razgovaralo se o saradnji dvije opštine na svim poljima što može značajno doprinijeti ne samo unapređenju, već i onako dobrih odnosa, nego i ekonomskoj saradnji Berana i ove turske opštine.

Delegacija je posjetila i Spomen kuću vojvode Gavra Vukovića, Polimski muzej, Vakufsku kuću i Manastir Đurđevi stupovi, a u Plavu ih je dočakeo gradonačelnik Orhan Šahmanović sa saradnicima.

U večernjim časovima delegacija iz Turske, sa menadžerom Opštine Berane Darkom Stojanovićem, posjetila je Bijelo Polje gdje se susrela sa predstavnicima te opštine.

Drugog dana delegacija Turske i naše opštine boravila je u posjeti opštini Petnjica i susrela se sa predsjednikom ove opštine Samirom Agovićm, potpredsjednikom Muslijom Kalićem, predsjednikom Skupštine Adnanom Muhovićem i poslanikom Rešidom Adrovićem.

www.cdm.me

Check Also

Ambasada Turkiye u Crnoj Gori priredila svečani iftar, prisustvovali najviši državni zvaničnici

Svima vam čestitam mjesec ramazan. Danas smo se okupili sa dragim gostima i ovo je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.