18.7.2024 4:17
Breaking News

Husović i Ozan očekuju povećanje turskog kapitala u Crnoj Gori

Iako je već prisutan zavidan nivo kapitala iz Turske u Crnoj Gori, očekujemo da se taj nivo značajno povećati u narednom periodu, saglasni su potpredsjednik Vlade Rafet Husović ambasadorka te zemlje Songul Ozan.

Husović se zahvalio na posjeti i posebno na odnosu ambasade na čelu sa ambasadorkom Ozan u unapređivanju saradnje između Crne Gore i Turske.

“Veoma smo zadovoljni intezitetom saradnje države Crne Gore sa državom Turskom. Naši partnerski odnosi su za rezultat imali značajnu saradnju u svim oblastima a posbno oblasti ekonomije, kulture, obrazovanja i zdrastva. Svjedoci smo da svakodnevno imamo nove investitore iz Turske i to nas posebno raduje”, kazao je Husović.

Ozan je zahvalila na toplom prijemu i zahvalila na iskrenoj i prijateljskoj podršci u uspostavljanju dobrih odnose između dvije države.

“Očekujemo da će Crna Gora postati prva naredna članica Evropske unije, čime se pospješuje veliko interesovanje investitora iz Turske. Iako je već prisutan zavidan nivo kapitala iz Turske u Crnoj Gori, očekujemo da se taj nivo značajno povećati u narednom periodu”, istakla je Ozan.

 

www.cdm.me

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.