01.3.2024 18:06

Istanbul domaćin 5. WEBIT Kongresa

Svjetski lideri iz oblasti digitalnih tehnologija i telekom sektora po peti put će se okupiti u Istanbulu na WEBIT kongresu, čiji je zlatni medijski sponzor agencija Anadolija, a koji će se održati šestog i sedmog novembra ove godine u Kongresnom centru Halic.

Kongres će ugostiti pet konferencija na kojima se očekuje oko 200 govornika. Na Kongresu će učestvovati oko 8.000 učesnika iz više od 100 zemalja svijeta. Očekuje se dolazak 3.000 predstavnika najjačih subjekata sektora, među kojima su i kompanije Procter & Gamble, Unilever, Acer, Master Card i Nokia.
U okviru Kongresa, planirana je Konferencija o digitalnom marketingu i inovacijama na kojoj će se razmatrati teme poput mobilnog marketinga, društvenih medija, inovacija, reklamiranja, cyber sigurnosnih sistema i slično.
Svjetski eksperti savremenih tehnologija i informatike okupit će se i na Konferenciji Metrix na kojoj će se razgovarati o pitanjima poput poslovnih ideja iz ove oblasti.
Višesmjerna prodaja, prodajne strategije, elektronska plaćanja, iskustva korisnika, maloprodajne i veleprodajne analize i iskustva i slično bit će teme još jedne konferencije u okviru 5. WEBIT Kongresa, a održat će se pod nazivom Konferencija o e-trgovini.
Samit telekoma će također okupiti svjetske lidere iz oblasti telekomunikacija i omogućiti razmjenu ideja o temama poput budućnosti ovog sektora, digitalizacije i drugog.
Za sve detaljnije informacije o programu i sadržajima 5. WEBIT Kongresa javnost može posjetiti internet stranicu www.webitcongress.com .
(Agencija Anadolija)

Check Also

Turska lansirala svog prvog astronauta u svemir

Turkiye ulazi u historiju svemira lansiranjem svog prvog astronauta Turski poduhvat u kozmičko istraživanje s …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.