24.9.2023 13:04
Breaking News

Karšijaka-Izmir bolja od Budućnosti

Karšijaka je pobijedila u praznoj Morači, 82:79. To je drugi poraz Plavih, nakon startnog minusa u Ventspilsu.

”Odigrali smo tešku utakmicu protiv odličnog protivnika. Sredinom druge četvrtine kada smo kontrolisali rezultat, napravili smo nekoliko grešaka koje su igrači Karšijake iskoristili da pogode trojke, da postignu poene iz polukontri, i da se vrate u igru. U drugom poluvremenu oni su imali nekoliko pojedinaca koji su realizovali vrlo teške situacije, za razliku od nas koji nijesmo iskoristili nekoliko otvorenih situacija protiv zonske odbrane. Čestitam im na pobjedi”, rekao je trener Budućnost Volija Igor Jovović.

Aleksa Popović: ”Dobro smo otvorili meč, vodili na poluvremenu, ali smo im dozvolili da u trećoj četvrtini naprave seriju, koju potom nijesmo mogli da stignemo. Zasluženo su pobijedili.”

Ufuk Saridža, trener Karšijake: ”Prije svega, uvijek je vrlo teško pobijediti kao gost, u Eurokupu. Budućnost je veoma dobra, vrlo čvrsta ekipa, ali mi smo ovoga puta bili čvršći, i zasluženo smo pobijedili.

http://portalanalitika.me

Check Also

Novosti iz Acibadema

forMRIdian donosi jasne prednosti svim pacijentima oboljelim od raka prostate Acıbadem, predstavlja vodeću zdravstvenu grupaciju …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.