14.6.2024 2:21
Breaking News

LC Waikiki uskoro stiže u Nikšić

Jedan od najvećih lanaca robnih kuća iz Turske, LC Waikiki, nakon Podgorice i Herceg Novog, na proljeće 2020. će otvoriti svoj treći objekat u Crnoj Gori i to u Nikšiću, saznaje portal Investitor.

Robna kuća turskog maloprodajnog lanca poznatog po pristupačnim cijenama i širokom asortimanu, biće otvoren u okviru tržnog objekta HD Laković (HDL), kod gradskog parka, a kompanija je već raspisala oglas za zapošljavanje prodavaca (OGLAS OVDJE) i magacionera (OGLAS OVDJE).

LC Waikiki je prvu robnu kuću u Crnoj Gori otvorio u Podgorici, u novembru 2018, a u aprilu ove godine i u Herceg Novom. U oba grada su smješteni u okviru objekata HDL.

Turska kompanija je u maju 2018. godine osnovala ćerku firmu u Podgorici pod nazivom LC Waikiki Retail MNE, koja rukovodi poslovnim operacijama u Crnoj Gori. Podgorička kompanija je u 100-odstotnom vlasništvu turskog LC Waikiki Magazacilik Hizmetleri Ticaret A.S, kao matične firme.

Osnivački kapital podgoričke ćerke je milion eura a na njenom su čelu turski državljani Sinan Sahin, na mjestu izvršnog direktora, te Burc Korkmazlar kao ovlašćeni zastupnik.

Investitor.me

Check Also

Burhan Genç: Turske investicije u Crnoj Gori neprekidno rastu posljednjih godina

Crna Gora možda ima manju veličinu tržišta, ali ima strateški položaj kao ulazna kapija ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.