21.4.2024 13:46
Breaking News

Mastercard beskontaktne kartice Ziraat banke

Ziraat Bank Montenegro, članica međunarodne Ziraat Finance Group,  predstavlja za sve svoje klijente koji žele brz, siguran i moderan način plaćanja –  Mastercard beskontaktne platne kartice.

Dvije nove beskontaktne platne kartice – Bankkart Debit Mastercard i Business Debit Mastercard, omogućavaju plaćanja na preko 8 miliona trgovačkih lokacija u svijetu u 111 zemalja jednostavnim prislanjanjem kartice na beskontaktni čitač na kasi. Poslije svega par sekundi zvučni i svijetlosni signal sa čitača označavaju uspješno obavljeno plaćanje, a za plaćanja do 15 EUR nije potrebno unositi PIN kod, što ovu metodu čini još bržom i odličnim riješenjem za prometne trgovčke lokacije poput supermarketa, benzinskih stanica i restorana brze hrane. Iznosi iznad 15 EUR takođe se mogu plaćati beskontaktno, ali je tada potrebno unijeti PIN kod za dodatnu zaštitu prilikom obavljanja transakcije.

Osim za plaćanja u trgovinama u zemlji i inostranstvu bez naknada, nove kartice Ziraat banke se mogu koristiti i za kupovinu putem interneta, a samo njihovo izdavanje je besplatno i uz njih klijenti dobijaju i besplatno korišćenje SMS servisa za obavještenje.

Bankkart Debit Mastercard kartica Ziraat banke je praktična i sigurna zamjena za keš u svakodnevnim kupovinama, a takođe je i odlično sredstvo za finansijsku kontrolu nad potrošnjom. Klijenti nemaju trošak održavanja ove kartice i ona omogućava besplatno podizanje gotovine na bankomatima Ziraat Bank Montenegro.

Business Debit Mastercard kartica je namijenjena korisnicima usluga korporativnog bankarstva. Business Debit Mastercard kartica korisnicima obezbijeđuje moderno poslovanje, dostupnost sredstava i jednostavnu kontrolu i evidenciju troškova plaćenih karticom.

Za obje vrste kartica je moguće  bez naknade, u  ekspozituri Banke izmijeniti dnevne limite potrošnje po kartici i uskladiti ih sa svojim potrebama za optimalni nivo sigurnosti.

Check Also

Ambasada Turkiye u Crnoj Gori priredila svečani iftar, prisustvovali najviši državni zvaničnici

Svima vam čestitam mjesec ramazan. Danas smo se okupili sa dragim gostima i ovo je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.