14.6.2024 2:08
Breaking News

Medresa u Podgorici u bojama turske zastave

Zgrada Medrese “Mehmed Fatih” u Podgorici sinoć je bila u bojama zastave Turske, u znak solidarnosti sa turskim narodom povodom nedavnih terorističkih napada u toj zemlji.

Mešihat Islamske zajednice u Crnoj Gori odlučio je da na takav način oda počast žrtvama terorističkih napada koji su se nedavno dogodili u Istanbulu i Ankari.

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori, Rifat Fejzić, kazao je da najoštrije osuđuje svaki oblik terorizma koji su se ovih dana dešavali u najznačajnijim centrima svijeta.

“Od onih nekoliko koji su se desili u Turskoj, do ovih koji su bili u Parizu i Briselu. Na ovaj način smo htjeli dati podršku Turskoj, da se solidarišemo sa narodom ove zemlje i da im se zahvalimo za sve ono što rade za Crnu Goru. Želim da iskažem žaljenje zbog terorističkih napada u Turskoj, i nadam se da će iz ovoga izaći jača, kao i da će sve ostale zemlje pobijediti terorizam”, kazao je Fejzić za Anadoliju.

U terorističkom napadu u centru Istanbula 19. marta poginule su četiri osobe, dok su 13. marta u Ankari život izgubile 34 osobe.

www.rtcg.me

Check Also

Burhan Genç: Turske investicije u Crnoj Gori neprekidno rastu posljednjih godina

Crna Gora možda ima manju veličinu tržišta, ali ima strateški položaj kao ulazna kapija ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.