14.7.2024 4:26
Breaking News

Ponuda Crne Gore na sajmu u Istanbulu

 

“Interesovanje turskih agencija i individualnih turista za Crnu Goru pokazuje da je tržište Turske i dalje značajno rastuće emitivno tržište za našu destinaciju. Posjetioci su pokazali veliko interesovanje za novitete kao i atraktivnosti u turističkoj ponudi, kao što su kulturne ture, izleti”, rekli su iz NTOCG

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTOCG) predstavlja crnogorsku ponudu za predstojeću sezonu na jednom od najznačajnijih sajmova turizma na istočno-mediteranskom tržištu, EMITT 2015, koji se održava u Istanbulu.

 NTOCG crnogorsku ponudu, na sajmu koji je počeo u četvrtak, predstavlja u saradnji sa strateškim partnerima, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom.

„Prvog dana sajma, na štandu NTOCG, ambasador Crne Gore u Turskoj, Branko Milić, upriličio je susrete privrednika sa počasnim konzulima Crne Gore u Istanbulu i Izmiru, Akkanom Suverom i Cuneytom Bosnalierom“, navodi se u saopštenju.

 Razgovarano je o, kako su dodali, specifičnostima turskog tržišta i navikama i interesovanjima njihovih turista.

„Interesovanje turskih agencija i individualnih turista za Crnu Goru pokazuje da je tržište Turske i dalje značajno rastuće emitivno tržište za našu destinaciju. Posjetioci su pokazali veliko interesovanje za novitete kao i atraktivnosti u turističkoj ponudi, kao što su kulturne ture, izleti”, rekli su iz NTOCG.

 Posebno interesovanje, kako su dodali, su pokazali za crnogorske planine kao i wellnes programe.

 Na štandu NTOCG svoju ponudu predstavljaju “Hotel Monte Casa SPA & Wellness – Petrovac”, Hotelska grupa (HG) Budvanska rivijera, Montenegro Stars Hotels Group, The Queen of Montenegro, Agencija Rams Bijelo Polje i turističke organizacije Budve, Kotora, Ulcinja, Cetinja i Podgorice.

 Iz NTOCG su kazali da je tokom prošle godine, do decembra, Crnu Goru posjetilo blizu 20 hiljada turskih turista koji su ostvarili oko 39 hiljada noćenja, što je 19 odsto više u odnosu na 2013. godinu.

 


sajam istanbul


2


3


4


5


6

 

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.