14.4.2024 10:03
Breaking News

Posjeta privrednika iz Konije Crnoj Gori

Prilikom posjete Ambasadora Bralića zvaničnicima Konije početkom novembra mjeseca, pored zvaničnih razgovora sa guvernerom i predsjednikom opštine Konija, priređeni su i sastanci sa privrednicima u industrijskoj i trgovinskoj komori Konije. Na pomenutim sastancima se javilo interesovanje biznismena iz sektora proizvodnje i prodaje obuće za investicije na crnogorskom tržištu.

Delegacija privrednika na čelu sa biznismenom g-dinom Mustafom Lamđijem koji je ujedno i član Upravnog odbora Industrijske komore Konija će od 10.decembra-13.decembra 2013.godine boraviti u radnoj posjeti Crnoj Gori. 

Mustafa Lamđi je zainteresovan za proizvodnju obuće u Crnoj Gori i smatra da dobar kvalitet i dobra cijena ove vrste proizvoda mogu biti centar proizvodnje i plasmana u Crnoj Gori i zemljama okruženja.

Ostali članovi delegacije su takođe iz sektora proizvodnje obuće kao i sektora proizvodnje mlijeka i mlječnih proizvoda.

Delegacija će obići pogone fabrike “Košuta” na Cetinju, fabriku obuće “Lenka” u Bijelom Polju, a imaće priliku da se upoznaju i sa potencijalima investiranja u sektor proizvodnje mlijeka i mljećnih proizvoda u opštini Rožaje i opštini Petnjica.

Check Also

Ambasada Turkiye u Crnoj Gori priredila svečani iftar, prisustvovali najviši državni zvaničnici

Svima vam čestitam mjesec ramazan. Danas smo se okupili sa dragim gostima i ovo je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.