18.7.2024 4:00
Breaking News
Acıbadem Healthcare Services

Predstavljamo ACIBADEM

ZAŠTO ACIBADEM

EKOSISTEM koji postavlja primjer u svijetu zdravstvenih usluga…

Zahvaljujući svom neprestanom razvoju još od 1991., Acıbadem Healthcare Group postala je jedna od vodećih institucija u Turskoj u oblasti privatnih zdravstvenih usluga, a sada kreće naprijed zajedno sa svojim partnerima iz IHH Healthcare Berhad, jedne od najvećih grupacija na Dalekom istoku 2012. godine. Acibadem se sada sastoji od 21 bolnice i 15 medicinskih centara i tako postaje drugi najveći svjetski lanac zdravstvenih usluga pod pokroviteljstvom IHH Healthcare Berhad. Svake godine, veliki broj pacijenata iz cijelog svijeta odabere liječenje u Turskoj, i svi ti pacijenti preferiraju Acıbadem koji obezbjeđuje usluge zasnovane na najnaprednijim svjetskim tehnologijama i timovima stručnjaka koji ispunjavaju međunarodne standarde kvaliteta a broje preko 3500 ljekara i 4000 medicinskih sestara.

Globalno konkurentne integrisane zdravstvene usluge

Osim bolnica i medicinskih centara, Acıbadem Healthcare Group pruža i svjetski primjer postavke svog specijalno integrisanog sistema zdravstvene njege koji obuhvata i raznovrsne institucije za pružanje zdravstvene zaštite. Acıbadem Labmed u okviru svog zdravstvenog portfolija nudi širok spektar usluga koje uključuju genetiku, patologiju, matične ćelije i matične ćelije iz pupčane vrpce. Acıbadem Healthcare Gro­up obezbjeđuje komplementarne zdravstvene usluge i preko svojih podružnica koje uključuju Acıbadem Project Management (Acibadem projektni menadžment), koji radi na razvoju bolničkih projekata, Acıbadem Mobile Health (Acibadem mobilno zdravstvo), koji obezbjeđuje mobilne zdravstvene usluge, APlus, koji vodi računa o higijenskim potrebama i keteringu u bolnicama i velikim kompanijama.

Acıbadem Healthcare Group je 2016. izvršila akviziciju Tokuda Group i City Clinic Group, dva vodeća pružaoca zdravstvenih usluga u Bugarskoj. Investicija od 125 miliona evra omogućila je Acıbadem-u ekspanziju operacija kroz još 4 bolnice i 4 zdravstvena centra. Acibadem tako postaje najvećih privatni pružalac zdravstvenih usluga u Bugarskoj. Trenutno, Acıbadem pruža svoje usluge u 22 bolnice i 15 klinika u 4 države.

Obezbjeđivanje kompaktnih usluga u centrima izuzetnog kvaliteta

Sve bolnice u okviru grupe, ne samo da ispunjavaju svjetske standarde, već se dodatno izdvajaju po svom vrhunskom kvalitetu. 11 Onkoloških centara (hirurgija, radioterapija, hemoterapija), 16 Kardioloških centara (pedijatrijsko i kardiološko odjeljenje za odrasle i kardiohirurgija), 11 Centara za vantjelesnu oplodnju (Neplodnost – IVF), 5 Centara za transplantaciju organa (jetra, bubrezi, koštana srž), 9 Centara za bolesti kičme, 1 Centar za sportsku medicinu koji je akreditovala FIFA, 19 Centara za liječenje dojki, 8 Centara za liječenje gojaznosti i 6 Centara za robotsku hirurgiju su, zahvaljujući najnaprednijim tehnologijama koje koriste i izuzetno iskusnim stručnjacima u svojim oblastima, kvalifikovani i akreditovani na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Međunarodni kvalitet zdravstvene njege

Acıbadem Healthcare Group obezbjeđuje usluge i pristup u obezbjeđivanju bezbjednosti pacijenata i unaprjeđenja kvaliteta u skladu sa svim nacionalnim i međunarodnim standardima. Sve bolnice koje pripadaju grupi u Turskoj predmet su godišnje provjere i procjene koju vrši Ministarstvo zdravlja u skladu sa svim standardima kvaliteta u  zdravstvu. Pored toga, Acıbadem Maslak, Adana, Atakent, Sistina, Gradska klinika Tokuda i Gradska klinika Umbal EOOD takođe posjeduju i JCI akreditaciju Združene međunarodne komisije (Joint Commission International).

U saradnji sa Labmed Dortmund GmbH, koji aktivno radi u Njemačkoj već više od 30 godina, koja se odnosi na usluge referentne laboratorije, Acıbadem Labmed je također ishodovao certifikat/akreditaciju “ISO 15189 Clinical Laboratory Accreditation Certificate”.

Centralna atrakcija zdravstvenog turizma

Bolnice koje su članovi Acıbadem Healthcare Gro­up i koje obezbjeđuju specijalizovane usluge u oblasti zdravstvene njege, obezbjeđuju dijagnostičke usluge i tretmane za mnogobrojne pacijente koji iz inostranstva dolaze u našu zemlju. Turska je trenutno jedna od vodećih zemalja u oblasti zdravstvenog turizma zahvaljujući dijagnostici i tretmanima koji se izvode u skladu sa svjetskim standardima.

https://acibadem.ba/

Check Also

Otvorena avio linija Podgorica – Ankara

Niskotarifna komanija, Pegasus Airlines saobraćaće ponedjeljkom i petkom na liniji Podgorica – Ankara. “Srećan sam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.