20.4.2024 0:20
Breaking News

Studenti iz Crne Gore na ekskurziju posredstvom Mešihata i turske ambasade

 Pedeset studenata iz Podgorice otputovalo je u petodnevnu eksurziju u Tursku. Obzirom da je grad Eskišehir proglašen prijestolnicom kulture turskog svijeta, uprava Eskišehira je organizovala niz kulturnih i drugih manifestacija sa ciljem upoznavanja i predstavljanja turske kulture i promocije turizma. U sklopu tog projekta uprava grada Eskišehira u saradnji sa Ambasadom Republike Turske i Mešihatom Islamske zajednice organizovala je besplatni aranžman za 50 studenata koji podrazumijeva hotelski boravak i avio prevoz. Studenti će obići Eskišehir , Bursu i Istanbul.

Check Also

Ambasada Turkiye u Crnoj Gori priredila svečani iftar, prisustvovali najviši državni zvaničnici

Svima vam čestitam mjesec ramazan. Danas smo se okupili sa dragim gostima i ovo je …

One comment

 1. Poštovani,

  Redovno posjećujem vašu web stranicu i objavljeno je da je organizovana ekskurzija studenata Crne Gore u Turskoj. Ja sam student III godine Ekonomskog fakulteta u Podgorici i pohađala sam prvi kurs turskog jezika koji je TIKA započela u Baru, od tada aktivno koristim i turski jezik tj. svakodnevno.
  Interesuje me ukoliko bude još ovakvih organizovanih ekskurzija studenata gdje mogu da apliciram za istu i kako mogu biti unaprijed obaviještena.
  U očekivanju vašeg odgovora,
  Srdačno vas pozdravljam,

  Senada Krčo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.