18.7.2024 4:35
Breaking News

TIKA nastavlja sa realizacijom projekata u Crnoj Gori

Danas je svečanom ceremonijom u Javnoj Ustanovi Srednjoj Mješovitoj školi Braća Selić u Kolašinu otvoren još jedan u nizu projekta koji je Kancelarija TIKA realizovala u Crnoj Gori. Svečanoj ceremoniji je prisutvovala i predsjednica opštine Kolašin Željka Vuksanović, direktor škole Zvonko Perović, koordinator Kancelarije TIKA Podgorica Mustafa Jaziđi, prosvjetni radnici i učenici škole, kao i predstavnici medija.

Direktor škole Zvonko Perović se u svom obraćanju zahvalio koordinatoru TIKA-e Mustafi Jaziđiju i njegovim saradnicima u ime Vlade Crne Gore i u ime svih državljana Crne Gore na pomenutoj donaciji i naglasio da u školi u poslednjih trideset godina nije bilo nekih značajnijih donacija i renoviranja kao što je ova današnja, a riječ je o promjeni ulaznih vrata na učionicama, kompletnoj promjeni električne instalacije i kompletnom opremanju kabineta za informatiku.

Koordinator TIKA-e u Crnoj Gori Mustafa Jaziđi je u svom obraćanju izrazio zadovoljstvo realizacijom projekta u jedinoj srednjoj školi u Kolašinu i naglasio da je veći broj projekata koje je TIKA do sada realizovala u Crnoj Gori upravo u oblasti obrazovanja. Obratio se učenicima ove škole i uputio savjete da na najbolji mogući način savladaju i nauče što bolje rukovođenje kompjuterima kako bi na fakultativnom nivou bili u većoj prednosti. Uz ovaj projekat je naglasio da će TIKA i dalje nastaviti sa realizacijom projekata u oblasti obrazovanja u Crnoj Gori.

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.