16.7.2024 4:56
Breaking News

Turkish airlines zvanični avio-prevoznik Beogradskog maratona

Turska avio-kompanija Turkish Airlines postala je danas zvaničan avio-prevoznik najvećeg i najmasovnijeg međunarodnog sportskog događaja u Srbiji – Beogradskog maratona.

Turska avio-kompanija Turkish Airlines postala je danas zvaničan avio-prevoznik najvećeg i najmasovnijeg međunarodnog sportskog događaja u Srbiji – Beogradskog maratona.

Nakon potpisivanja ugovor, generalni direktor Turkish Airlines u Beogradu Mehmet Alagoz izrazio je sreću što je avio-kompanija postala zvanični prevoznik Beogradskog maratona.

“Kao avio-kompanija koja leti u više zemalja nego ijedna druga, Turkish Airlines nudi mogućnost ljubiteljima sporta sa 317 destinacija i 126 zemalja iz svoje mreže da dođu u Beograd i učestvuju u ovom velikom događaju. Mi verujemo da će ova akcija doprineti i našim naporima da dovedemo još više turista u Srbiju”, kazao je on.

Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić je izjavio da je Turkish Airlines godinama jedna od najboljih svetskih avio-kompanija, koja leti u veći broj zemalja od bilo koje druge avio-kompanije te da je dobitnik mnogobrojnih svetskih nagrada u avio-industriji.

“Verujemo da ćemo, na krilima Turkish Airlines i zahvaljujući posebnim pogodnostima koje ova kompanija nudi, omogućiti još većem broju stranih trkača da učestvuju na 33. Beogradskom maratonu 2020. godine. Ovogodišnji 32. Beogradski maraton imao je rekordan broj od preko 3.000 stranih učesnika i gostiju iz 70 zemalja sveta”, dodao je Nikolić.

 

TRT Bosanski

Foto https://www.dailysabah.com/

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.