19.7.2024 22:26
Breaking News

Turoperatori iz Turske boravili u Crnoj Gori

U Crnoj Gori je ovih dana boravila studijska grupa turoperatora iz Turske, tačnije iz Izmira, Ankare, Gaziantepa i Istanbula, u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Kako je saopšteno iz NTO, inicijativu je pokrenulo poredstavništvo Turkish Airlines-a u Podgorici, a tokom boravka agenti su posjetili Cetinje, nekoliko hotela u Budvi, nautičko naselje Porto Montenegro u Tivtu, Perast i Kotor.

“Programom posjete planirano je da tokom naredna dva dana posjete Podgoricu, Kolašin, Bar i nacionalne parkove Biogradska gora i Skadarsko jezero. Pored obilaska destinacije, organizovan je i Workshop sa turističkim agencijama iz Crnogorskog turističkog udruženja, u cilju uspostavljanja saradnje na planu organizovanja dolazaka turskih turista u Crnu Goru”, piše u saopštenju NTOCG.

Boravak studijske grupe turoperatora iz Turske u Crnoj Gori podržali su Crnogorsko turističko udruženje, lokalne turističke organizacije Tivta, Kotora, Bara i Budve, HG Montenegro Stars, kao i brojni hoteli i partneri iz sektora turizma.

 

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.