18.7.2024 4:16
Breaking News

Turska bolja na startu Balkanskog prvenstva za juniore

Turska bolja na startu Balkanskog prvenstva za juniore

Muška juniorska reprezentacija Crne Gore poražena je na startu Balkanskog prvenstva, koje se održava u Bijeljini, od reprezentacije Turske rezultatom 3:1 (25:21, 22:25, 25:19, 25:22).“U današnjoj utakmici nismo pokazali ni kvalitet ni potencijal koji posjedujemo. Smatram da su momci sa previše respekta ušli u meč i dozvolili protivniku da nametne svoju igru. Pogotovo nismo bili dobri na elementu servisa i na taj način smo im omogućili da dolaze do lakih poena tokom svakog seta. I pored povrede Jelića koja nas je poremetila od trećeg seta smatram da smo morali i mogli da pruzimo više. Sjutra nas očekuje meč protiv selekcije Srbije i nadamo se boljoj igri kao i oporavku Jelića uz pomoć medicinske službe organizatora”, izjavio je selektor muške juniorske reprezentacije Crne Gore, Zoran Vukčević.

Kapiten selekcije smatra da su u meč ušli u grču.

“Ušli smo u meč u grču i dozvolili reprezantaciji Turske da na startu seta odmah napravi razliku i realizuje prvi set u svoju korist. U drugom setu smo bili smireniji i dobrom igrom uspjeli da osvojimo drugi set. U trećem setu je bila egal igra, ali nam se jedan igrač povrijedio i nismo uspjeli da ih savladamo. Poslednji set smo otvorili dobrom igrom i vodili sve do 20og poena, ali nismo imali snage da ga realizujemo do kraja. Nadamo se boljoj igri u narednom meču i pobjedi”, izjavio je kapiten, Milutin Pavićević.

U četvrtak, 05.07. naše juniore očekuje meč protiv reprezentacije Srbije u 16 časova.

Crna Gora – Turska 1:3 (21:25, 25:22, 19:25, 22:25)

Crna Gora: Pavićević, Jović, Radević, Jelić, Vlahović, Dubak, N. Radević, Kastratović, Peruničić, Lečić, Hadžisalihović, Joksimović.

Turska: Mandiraci, Kagan, Uzun, Uyar, Ozbey, Kemerli, Lagumdzija, Kagan Cil, Arslan, Kok, Esin, Sahin.

portalanalitika.me

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.