03.3.2024 21:21

Ziraat Bank Montenegro organizovala nagradnu igru za sve korisnike Debit Mastercard kartica banke

Ziraat Bank Montenegro AD je organizovala nagradnu igru za sve korisnike Debit Mastercard beskontaktnih kartica izdatih od strane banke.

 Debit Mastercard beskontaktna kartica je pravi izbor za sve one koji žele na savremen način da raspolažu svojim sredstvima. Sredstva na računu su dostupna u svakom trenutku, nezavisno od toga da li je korisnik u zemlji ili inostranstvu, bez rizika posjedovanja gotovine, uz mogućnost njenog jednostavnog podizanja.

 Beskontaktno plaćanje je brz i jednostavan način plaćanja gdje god da se korisnik nalazi. Potrebno je samo da se kartica prisloni na POS terminal i transakcija će biti izvršena.

 Nagradna igra: VRIJEME JE ZA NOVE NAVIKE! PLAĆAJTE BESKONTAKTNO I OSVOJITE VRIJEDNE NAGRADE! je počela 01.09. i trajaće do 31.10.2019.

 Pravo učešća imaju svi korisnici Debit Mastercard platnih kartica (izuzev BUSINESS DEBIT MASTERCARD) koje su izdate od strane Ziraat Bank Montenegro AD, a koji u periodu trajanja nagradne igre obave najmanje jednu kupovinu u iznosu od najmanje 5€ na POS terminalima na prodajnim mjestima u Crnoj Gori i inostranstvu, kao i na internetu.

 Nagradni fond je:

 Prva nagrada: Električni motor SUPER SOCO TS1200R RED

Ostale nagrade: Tri bicikla LOMBARDO

 Određivanje dobitnika vrši se slučajnim izborom imena korisnika kartice pomoću softvera specijalno dizajniranog za ovu priliku.

 Izvlačenje imena dobitnika će se obaviti 11.11.2019. godine u prisustvu članova komisije u prostorijama banke, a rezultati će biti objavljeni u dnevnim novinama, kao i na sajtu banke najkasnije tri dana nakon izvlačenja imena dobitnika nagrada.

Više informacija o nagradnoj igri može se dobiti na Internet stranici Banke  http://www.ziraatbank.me/nagradna_igra

Check Also

Turska lansirala svog prvog astronauta u svemir

Turkiye ulazi u historiju svemira lansiranjem svog prvog astronauta Turski poduhvat u kozmičko istraživanje s …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.