16.7.2024 5:18
Breaking News

Anđela Marković “Miss Queen of fashion 2015” u Turskoj

Bjelopoljka Anđela Marković ovojila je titulu “Miss Queen of fashion 2015″ na izboru za ”Miss queen of Eurasia” u Turskoj.

Izbor se održao od 1. do 11. oktobra u Antaliji.

“Prvi put sam bila u Antaliji i oduševljena sam. Osim užarenog pijeska, Antalija ima živopisnu kulturnu scenu, stari grad sa uličicama i odličan šoping. Hrana je izvrsna, morala sam probam njihovu baklavu, ćufte, čuveni kebab. Bile smo smještene u predivnom hotelu, koji je imao sve-od predivne plaže, akva parka, diskoteke, kafića, restorana, spa-centra, bazena na kojima su svakog dana bile igre bez granica, kao i ogromne arene kojoj se održavalo svake večeri nešto, do šoping prodavnica”, kazala je CdM-u Anđela.

Dodaje da je program takmičenja bio bogat, te da je prezadovoljna organizacijom.

“Lijepo sam se slagala sa ostalim curama, i stekla sam lijepa poznanstva. Drago mi je što sam dobila baš ovu titulu ”Miss Queen of Fashion”. To mi puno znači, jer sam se pojavla u haljinama koje sam sama kreirala i mislim da sam Crnu Goru predstavila na pravi način, a to se dokazalo ovom titulom. Izabrali su me da radim katalog za jedan poznati brend u Turskoj za kupaće kostime. Takođe sam dobila ponudu početkom novembra da radim reviju u Istanbulu. Veliku podršku sa imala od moje porodice, od mojih prijatetelja, momka Toma, kao i od gradonačelnika Bijelog Polja Aleksandra Žurića”, kazala je Anđela.

www.cdm.me

Check Also

Projekcija turskog filma u Cineplexxu

Institut Yunus Emre Podgorica poziva vas na projekciju filma “Tatlım tatlım” koji se prikazuje u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.