29.9.2023 15:11
Breaking News

Povećati nivo ekonomske saradnje između Crne Gore i Turske

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas potpredsjednika Vlade Republike Turske, Emrullah İşler-a. İşler je saopštio da očekuje dalji uspjeh Crne Gore u evroatlantskim integracijama, konstatujući da će Turska nastaviti da snažno podržava našu ambiciju da budemo članica NATO-a.

Vujanović je iskazao zadovoljstvo bliskim i sadržajnim odnosima Crne Gore i Turske u svim oblastima, dodajući da postoji širok prostor da se ti odnosi unaprijede u sferi ekonomije.

On je istakao da se nada da će dosadašnja iskustva kompanija iz Turske biti preporuka novih investicija, čime će se dodatno unaprijediti privredna saradnja.

Vujanović je dodao da se zahvaljuje podršci Turske našim evroatlantskim integracijama i uvjerenje da će se ona intenzivirati u susret NATO Samita u Velikoj Britaniji, gdje Crna Gora očekuje dobijanje poziva za članstvo.

Potpredsjednik Vlade Republike Turske je ocijenio da su odnosi dvije države u svim oblastima prijateljski i sadržajni, saglašavajući se da moramo zajednički učiniti sve da povećamo nivo ekonomske saradnje.

 

http://www.portalanalitika.me/

Check Also

Novosti iz Acibadema

forMRIdian donosi jasne prednosti svim pacijentima oboljelim od raka prostate Acıbadem, predstavlja vodeću zdravstvenu grupaciju …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.