16.7.2024 5:26
Breaking News

Predstavljamo Soho City Bar idealno mjesto za Vašu investiciju

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo novi stambeni kompleks Soho City koji će se nalaziti na najatraktivnijoj lokaciji u Baru i obuhvataće dvije zgrade modernog izgleda sa ukupno 224 stambene jedinice, površine od 33 do 245 m2, park površine 13.000 m2, u čijem sklopu će se nalaziti dječije igralište, biciklistička staza, pješačka zona sa velikom fontanom u centru kao i zona za šetnju kućnih ljubimaca. Takođe, u neposrednoj blizini (50m) nalazi se zatvoreni sportski kompleks, a plaža je udaljena svega 250m.

Obje zgrade u sklopu SOHO CITY kompleksa će imati prostrani hol, recepciju i službu obezbjeđenja. U prizemlju će se nalaziti i poslovni prostori: restorani, elitni butici, salon ljepote, fitness centar, itd. Na krovu obje zgrade biće otvorene terase sa bazenima, prostorom za odmor i ljetnjim kuhinjama, koje će biti dostupne kupcima lux apartmana na poslednjem spratu u našem kompleksu.

Pri kupovini stana direktno od investitora kompleksa SOHO CITY, kupac je oslobođen poreza na promet u iznosu od 3%.

Odlučili smo se za pristup sistemu “pametnih kuća” koji će Vaš život u našem kompleksu učiniti dodatno udobnijim, sa većim stepenom kvaliteta i ujedno korisnim u slučaju da se odlučite za opciju iznajmljivanja stana (u svakom momentu možete pratiti koliko vremenski je trajalo zadržavanje u stanu).

Želimo Vas upoznati i sa trenutnim stanjem gradnje u kome se nalazimo – Kako vrijeme odmiče, tako i naši radovi sve više napreduju, pa su grubi radovi privedeni kraju, sto bi Vam najrealističnije bilo prikazano kroz naš live stream koji smo kreirali isključivo zbog Vas, kako bi u svakom momentu mogli biti upućeni u fazu izgradnje u kojoj se nalazimo. U skladu sa tim, u nastavku je link sa kojeg možete pristupiti našem kanalu: https://www.youtube.com/channel/UCOfVqhmXyIWf10S_0BkMUFw.
Završetak cjelokupnog projekta predviđen je za oktobar 2019. godine.

Za naše klijente koji dolaze iz drugih zemalja SOHO CITY pruža mogućnost kupovine stana uz dobijanje dozvole za boravak. Naime, 1. aprila 2016. godine u Crnoj Gori je stupio na snagu novi Zakon o strancima, na osnovu kojeg će stranci koji posjeduju nekretninu u Crnoj Gori moći da se prijave za boravak u trajanju od godinu dana, sa mogućnošću produženja. Ovaj zakon zadovoljava zahtjeve Evropske Unije koji se tiču dozvole boravka, rada i imigracionih zakona.

Na linku možete pogledati prezentaciju (kratak uvod o Crnoj Gori sa svim specifičnostima; o Baru kao destinaciji i njegovim prepoznatljivostima; o Soho Grupi i dosadašnjim projektima i na samom kraju priča o Soho City-ju sa svim osnovnim informacijama).
MNE https://www.youtube.com/watch?v=DsgnZ9QMKiw.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dalje informacije.

Iskoristite priliku, kreirajte Vaš dom.”

SOHO CITY

BAR CRNA GORA

www.sohocity.bar

Check Also

Novosti iz Acibadema

Zdravlje kičme i nove terapije u liječenju skolioze Kičma je centralni potporni dio sistema leđne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.