23.4.2024 9:29
Breaking News

Tika pomaže – Za jaču saradnju sa Turskom

Agencija za Međunarodnu saradnju i razvoj pomaže jačanju ukupnih odnosa Crne Gore i Turske u privrednom, kulturno-obrazovnom i političkom planu, ocijenjeno je u razgovoru koordinatora te agencije Mustafe Jazidžija i potpredsjednika Skupštine, Sulja Mustafića. Kako je saopšteno iz Skupštine, Jazidži je kazao da se prilikom odabira projekata, isključivo vodi računa da oni budu dugoročni, samoodrživi i da građani imaju koristi od njih.

“U razgovoru je istaknuto da djelovanje TIKE pomaže jačanju ukupnih odnosa Crne Gore i Turske u privrednom, kulturno-obrazovnom i političkom planu”, kaže se u saopštenju Skupštine.

Mustafić je, kako se navodi, ukazao na značaj TIKE, kao organizacije koja doprinosi realizaciji kvalitetnih projekata u Crnoj Gori koji unaprjeđuju razvoj infrastrukture, školskih i zdrastvenih ustanova.

“Mustafić je naglasio da je veoma važno što TIKA pomaže projekte u različitim djelovima Crne Gore, što je korisno za sve građane”, kaže se u saopštenju.

Mustafić je naglasio da će i dalje, kroz svoje sugestije i predloge, usmjeravati pažnju organizacije prema sredinama koje su manje razvijene i u kojima postoji veća potreba za ulaganjem u infrastrukturu, poljoprivredu, obrazovanje i sport.

http://www.rtcg.me

Check Also

Novosti iz Acibadema

Mišićno-koštani sistem: Ortopedi vrhunske klase Ortopedija je oblast medicine specijalizovana za dijagnostikovanje, liječenje i prevenciju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.