26.5.2024 14:48
Breaking News

Turski ministar energetike i prirodnih resursa Tener Jildiz u posjeti Crnoj Gori

Ministar energetike i prirodnih resursa Republike Turske Tener Jildiz boraviće u četvrtak 4. i petak 5. decembra u službenoj posjeti Crnoj Gori, povodom učešća na sjednici Mješovite komisije za ekonomsku saradnju Crne Gore i Republike Turske.
U četvrtak 04. decembra, sa ministrom Jildizom susrešće se u Vili „Gorica“ ministar ekonomije Vladimir Kavarić (u 14.15) i potpredsjednik Vlade Rafet Husović (u 15.00 sati).
Narednog dana ( petak, 05. decembra, u Vili „Gorica“) održaće se III sjednica Mješovite komisije za ekonomsku saradnju Crne Gore i Republike Turske. Sjednica će početi u 09.30 sati, a otvoriće je potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije Vujica Lazović i ministar energetike i prirodnih resursa Republike Turske Tener Jildiz.
Nakon učešća na sjednici Mješovite komisije, potpredsjednik Lazović i ministar Jildiz imaće u 10.00 sati odvojene razgovore.
U 11.30 potpredsjednik Lazović i ministar Jidiz potpisaće u Vili „Gorica“ Protokol sa III sjednice Mješovite komisije i Sporazum između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Turske o saradnji u oblasti zdravstva i medicinskih nauka, nakon čega će dati izjave za medije.
www.gov.me
Biro za odnose s javnošću
foto: akparti.org.tr

Check Also

Novosti iz Acibadema

Acıbadem: Pravo odredište za liječenje djece s neurološkim poremećajima Neurohirurgija prepuna je izazova i zahtijeva …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.