16.4.2024 3:47
Breaking News

Opština Tuzi dobila novo vozilo za komunalno preduzeće

Turska agencija za međunarodnu saradnju i komunikaciju danas je donirala vozilo za uređenje okoline i uklanjanja otpada Opštini Tuzi koje će se koristiti za potrebe preduzeća d.o.o “Komunalno”.

“U februaru ove godine, predsjednik opštine Tuzi Nik Đelošaj potpisao je protokol o saradnji sa Turskom agencijom za međunarodnu saradnju i koordinaciju – TIKA. Ovim protokolom Opština je dobila vozilo u okviru projekta – Uređenja okoline i uklanjanje otpada u Tuzima, navodi se u saopštenju.

Čestitajući Đelošaju na radu i načinu organizovanja opštine, ambasadorka Turske Ozan istakla je da je vozilo donirano za podršku građanima opštine Tuzi i da će se saradnja nastaviti i u budućnosti, u različitim oblastima od zajedničkog interesa.

„Veoma sam zahvalan ambasadoru i koordinatoru Agencije – TIKA na donaciji. Ovaj velikodušni gest za našu opštinu je još jedan pozitivan korak u odnosima između Republike Turske i opštine Tuzi, gdje sam siguran da će se bilateralna saradnja nastaviti i u budućnosti “, istakao je Đeljošaj.Kako su naveli u znak zahvalnosti, Đelošaj je dodijelio zahvalnicu koordinatoru Turske agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju Abdurrahmanu S. Topraku, dok im je potpredsjednik te opštine Haris Ramović poklonio knjigu ,,Tuzi i Tuzani kroz sliku i vrijeme”.

Tokom primopredaje vozila, prisutni su bili i predsjednik Skupštine Tuzi Fadil Kajošaj, potpredsjednici opštine Tuzi,  Ivan Ivanaj i  Haris Ramović kao i direktor d.o.o. “Komunalno / Komunale”  Nikola Čamaj.

www.cdm.me

Check Also

Ambasada Turkiye u Crnoj Gori priredila svečani iftar, prisustvovali najviši državni zvaničnici

Svima vam čestitam mjesec ramazan. Danas smo se okupili sa dragim gostima i ovo je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.